+3620 425 7771

info@rabaratok.hu

Previous slide
Next slide

Ahogy a tavalyi Halászléfőző Verseny alatt, úgy most is teljes erőbedobással szervezzük annak a lehetőségét, hogy idén is mindenkit, aki csak kedvet érez hozzá, a Rábára vigyünk, és megtapasztalja „belülről” is ezt a csodavilágot.

Meglátásunk szerint sokan vannak, akik évtizedek óta itt élnek a településen, de a folyó közepéről a rejtett zegzugokat még nem volt lehetőségük megcsodálni. Erre kínálunk nagyszerű alkalmat idén június 22-én a Halászléfőző Verseny betétprogramjaként. Biztatunk Mindenkit, próbálja ki, és mi egy csalódásmentes, rövid, kóstolgató jellegű evezést garantálunk, képzett túravezetőinkkel, biztonságos, felboríthatatlan raft hajókban.

Várunk mindenkit 3-99 év kor között, gyermekeket természetesen szülői felügyelettel. A jelentkezés ott helyben, az újonnan épült bázisépületünk mellett, délelőtt 9 órától lesz lehetséges, és 10 órától egészen délután 17 óráig folyamatosan szervezzük és vezetjük a túrákat a magyarlaki duzzasztótól az Akácfa Kempingig.

A rendezvénnyel egyidejűleg kerül megrendezésre az Akácfa kempingben a hagyományos Halászléfőző verseny, valamint egy szlovén-magyar program is, mely a csörötneki Bekes-malom megmentésére kívánja felhívni a figyelmet.

Az említett rendezvényeken szórakoztató műsorok, finom halászlevek, vásártér és kézműves foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat, vízitúrában megfáradtakat egyaránt. Az est során koncertet ad a 45 éves jubileumi évét ünneplő Karthago zenekar.

A nap zárását ismét egy vízi felvonulást, most a június 22-i apropó alkalmából Szent Iván-éji hajós felvonulás néven rendezzük meg. Érdemes lesz velünk tartani a késeinek tűnő 21:30-as kezdés ellenére is, hiszen gyönyörűen feldíszített hajókat, élőzenével kísért felvonulást és a végén meglepetés finálét ígérünk. Reméljük, a programjainkon nagyon sok érdeklődőt köszönthetünk.

A programjaink az Aktív Magyarország és a Magyar Vízitúra Szövetség támogatásával valósulnak meg.

További részletes információk az egész napos programról:

www.csorotnek.hu/raba-party
Facebook esemény